6.5.11. Как да отпечатам фактура през фискален принтер?

Вариант 1:

Можете принтирате фактури на фискален принтер от администрация. Необходимо е да отворите фактурата и от бутон “Печат” ще ви излезнат два варианта, през “Принтер А4” или през “фискален/служебен принтер” (Ако има свърсан такъв към системата).

Вариант 2:

Можете да принтирате фактури от модул продажби, при закриване на сметка. Необходимо е да отворите сметката, да натиснете бутон “Закриване”. След което натискате бутон “Фактура” и можете да въведете данните на клиента за фактура. При натискане на бутон “Приключи” ще бъдат отпечатани касова бележка, фактура оригинал и фактура копие (Като те ще бъдат отпечатани на принтера избран от вас в модул администрация)

Вариант 3:

Можете да принтирате фактури на фискален принтер от модул продажби, при вече закрита сметка. За да отпечатате вече фактурата на избрания от вас принтер, трябва да отидете на приключени сметки, избирате сметката която желаете и натискате бутона “Фактура”.

Ако желате да разпечатвате фактурите на друг фискален принтер(различен от служебния за текущата каса), можете да промените тази настройка от

Настройки -> Основни -> Каси -> бутон “Редакция” -> Периферия -> Принтер за фактури